Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Carra’s New Fresh Playlist

Beberapa hari yang lalu, om saya yang baik hati ini memasang status yang cukup “menantang” saya *halah!* … “ada lagu baru?” … saya jawab, banyak! dan lalu kami terlibat kirim-terima informasi mengenai lagu-lagu fresh dan setengah fresh yang saya dapatkan dari donlot gratis mampus… dari hasil pencarian dengan limewire dan pake inet kantor pula… mana ada yg se-gratis mampus begitu …???😈

so… postingan kali ini saya khususkan buat siapa aja yg pengen nge-refresh playlistnya dengan lagu2 yaaa yang lumayan lagi nangkring di top40 australia, top40 USA, top100 billboard dan top100 MTV International😀 … tapi karena ga mungkin semuanya saya sebutkan, jadi saya pilihin yang menurut saya pantas untuk saya rekomendasikan… jadi ini mungkin rada2 subjektif dan personal… tapi bolehla dicoba🙂

  1. Party in the USA – Miley Cyrus … hmmm, young, energetic, up beat sound… cocok buat yang lagi pengen kerja sambil ajeb2… ga terlalu bikin trance deh😀 this song is on #3 on top40 USA, #1 on muchmusic.com, #4 on Hot 100 Billboard, #25 Top40 Australia, #4 at Top100 MTV Charts
  2. Fifteen – Taylor Swift … her great voice is just killing everyone😀 … #15 on muchmusic.com, #43 at Top100 MTV Charts
  3. Someday – Rob Thomas … inget Smooth nya Santana yang dinyanyiin oleh Rob Thomas… that song is so darn cool!!! nah yang ini laen lagi… this one is sooo awesome… …And maybe someday / We’ll figure all this out / Try to put an end to all our doubt / Try to find a way to make / things better now and / Maybe someday we’ll live / our lives out loud / We’ll be better off somehow Someday… Cause sometimes we don’t really notice / Just how good it can get / So maybe we should start all over / Start all over again … wew!!!
  4. Run This Town – Jay Z feat. Rihanna and Kanye West … upbeat R n B… #4 at USA Top40, #5 at Billboard Hot100,  #9 at Top100 MTV Charts, #11 at Top40 Australia…
  5. Sweet Dreams – Beyonce … as usual her voice shakes the world:mrgreen: … #10 at Top40 USA, #10 at Hot100 Billboard, #20 at Top100 MTV International, #34 at Top40 Australia
  6. Already Gone – Kelly Clarkson … hmmmm… lagi nyadar beberapa waktu yang lalu pas lagi heboh2nya sama si om… bahwa playlistku ternyata kira2 40% full dengan penyanyi2 jebolan AI… Jordin Sparks, David Cook, Carrie Underwood, David Archuletta, dan juga lulusan AI yg pertama ini… cukup banyak lagunya dia yg stay di playlist cukup lama… #22 at Top40 USA… #17 at Hot100 Billboard… btw… kok tiba2 ngakak ya inget si om nyebut si nona satu ini dengan “Kelly Klakson”😆 *ngakak guling2*
  7. She Wolf – Shakira … ooooooooooooo my gosh… shes even sexier everytime she is on TV!!! love her hips!😆 … #32 top40 USA, #33 at Hot100 Billboard
  8. Fire flies – Owl City … pertama ga yakin juga kenapa mereka bisa nangkring di begitu banyak music charts… setelah didengerin oh… their song sounds weird but sweet😆 i dunno how to describe it perfectly… you gotta hear it yourself🙂
  9. oke yang 2 berikut mungkin bukan so fresh hit lagi… tapi recommended deh ^__^ … Careless Whisper – Seether… mantabh mah yg ini… kalo udah pernah denger cover version nya George Michael, versi yang ini lebih mmmm… cowok! masculine! dan jantan!!! hayah apaan sih…hahaha…
  10. Tatto – Jordin Sparks … siap2 melting kalo denger yang ini yaa😀 … I can’t waste time so give it a moment / I realize nothings broken / No need to worry about everything I’ve done / Live every second like it was my last one / Don’t look back got a new direction / I loved you once, needed protection / You’re still a part of everything I do / You’re on my heart just like a tattoo / Just like a tattoo / I’ll always have you (I’ll always have you) … awwwwwwwwwwwwww😥

Hosh hosh… 10 dulu deh… mo diterusin sampe 100 chart tapi yaaahhh… ternyata capek juga ya jadi DJ mah😆 yahhh… selamat ngedonlot buat yg mo ngedonlot… kapan2 bakalan kusambung lagi deh… jangan kuatir … anyway, semua file kuambil dari 4shared… kalo ada yg broken ato error silakan aja di gugel😀 … abis itu jangan lupa pasang RBT nya kali ya😆 biar ga mbajak2 amat hehehe…

Happy Music-ing!!!!!

Filed under: Carra's Life, , , , , ,

10 Responses

  1. Eru says:

    Ga bisa buka 4Shared *sigh* Ntar download di kost ah :))

    Penasaran sama lagunya tante Beyonce, om-om Seether ma om Rob Thomas

  2. carra says:

    *mondar mandir di ruangan sambil komat kamit ngapalin liriknya someday*

  3. jensen99 says:

    Yang cocok dengan telinga saya mana aja?

  4. mbelGedez™ says:

    .
    Hwaduuuh… Kok ndak ada Metallica…???

  5. carra says:

    Jensen : mmmm… mungkin yg seether itu jen… coba aja kali suka…😀 rob thomas juga keren…

    Mbel : ummm… ga nemuin metallica sih di chart2 ituh:mrgreen: ntar ye laen kali kalo mreka masuk ke chart2 itu bakalan ta kasih juga😀

  6. Yu2n says:

    asiikk. bole juga niy…😆

  7. trendy says:

    beberapa lagunya ada di idws!
    wkeekekkeke!

  8. achoey says:

    asyik2😀

    lama tak bersua nih
    maklum daku baru jd blogger lg🙂

  9. warm says:

    sudah 50 % DONE !!
    makasih banyak yaaa
    *cubit anggit*

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,132 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: