Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

If I Were a Boy

Beyonce… You’re da bomb, gal… Love your voice so damn much πŸ™‚

Just listening to this song over and over again… Dunno why, but i never get bored of her voice… singing Brown Eyes, Me Myself and I, and other songs… I became her super fan … Hope someday I can meet her and just hear her voice from the distance will just make my dreams come true πŸ™‚

and then… I listen to some of her new songs like Halo, Diva, Single Ladies… and then this song… the best song I’ve ever heard… I remember that I was told that this was somebody’s else cover song… but it sounds so perfect sang by her…

Here we go… Read the rest of this entry »

Filed under: Intermezzo, , , , , ,

Your First Name Tells Who You Are

Ini adalah postingan yang ga penting… *kae yg udah2 itu pada penting πŸ˜† * … yahhh… emang Carra ini ahlinya mosting yang ga penting… πŸ˜›

Pagi ini dapet forward-an email dari my friend tercentah… isinya ternyata pe er… halah… ga di blog, ga di fesbuk… ternyata pe er juga bisa di email yah πŸ˜› … baru dapet skali ini sih akunya… anyway, setelah kukerjain kok ternyata lucu juga yak… hehehe… jadi kukopipas aja di sini… πŸ˜€ Read the rest of this entry »

Filed under: OOT, , , , ,

[TAG] How well I’m known

Tag ini aslinya di fesbuk… dapet dari si penyu terbang… tapi dipikir2 kaenya aku posting di blog aja… biar yg ga jadi member fesbuk juga bisa ikutan… lagian kalo kuposting di sini, ntar juga nongol di Notes Fesbuk πŸ™‚

bukan karena narsis, aku posting ini… tapi lebih karena keingin tahuanku tentang seberapa dekat aku dengan teman2ku… apalagi teman2 yg dekat dan kenal dari dunia maya… well they say 10 best friends are better than 100 just friends.. hehe… ini sih mengutip pernyataan si penyu terbang… πŸ˜€

lagipula, kalo ini dipublish, berarti inilah postinganku yang ke 150 sejak blog ini dicreate januari 2008 lalu… jadi sapa tau saya bisa kasi souvenir buat yang jawabannya paling mendekati perfect atau malah yg paling ancur :mrgreen: jgn kaget ntar kalo tiba2 aku tanyain alamat kekekeke πŸ˜†

dan pertanyaan2nya adalah : Read the rest of this entry »

Filed under: Carra's Life, , , , ,

URGENTLY REQUIRED : web developer

Urgently required : web developer with this specification :

  1. Fresh Graduated are welcome
  2. Male/Female
  3. Have some web development experience either in PHP, ASP, HTML, XML, JavaScript, Ajax, and CSS
  4. Have some web Design experience either in Photoshop, Flash or any other software
  5. Experience working with MySQL databases
  6. Familiar with Web 2.0 Platform
  7. Independent, hard worker, and target oriented

yang pasti sih, bersedia untuk bekerja di Yogyakarta πŸ™‚ karena base campΒ  kita di sini…

Btw, untuk semakin memantapkan… kukasih beberapa web yang udah kita kerjain… Read the rest of this entry »

Filed under: Designer's Life, , , , , ,

Another Hundred Tags

mumpung gw lagi miskin ide… miskin ide tulisan dan miskin ide desain mending gw nulis ginian aja deh… kangen juga narsis2an beginih huehuehue… lumayanlah buat nulis2 siang2 gini… secara sebenernya aku ditunggu oleh 12 tugas desain tapi entah kenapa si Mood yg ngebetein banget… so instead of doing nothing, I write something so I can pretend being busy πŸ˜›

dapet bahannya dari sherine sayang … so… wanna know more about me? Read the rest of this entry »

Filed under: Carra's Life, , , ,

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,584 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Portfolio: Showrrom Banner "Are You Green Enough?"
    Banner merupakan wajah pertama yang akan menarik orang untuk mau tahu lebih lanjut. Terutama kalau banner ini difungsikan sebagai penanda di depan sebuah showroom.Nah, salah satu tugas saya dulu adalah secara periodik membuat dan mengganti banner showroom sebuah retail furniture dan home decor store, yang posisinya ada di Jl. Palagan Tentara Pelajar.Banner-n […]