Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Bisakah?

Saya mo mulai komit…

 

Jam 10 malem, semua sosmed akan dimatikan. Termasuk henpon.

… dan mulai nulis untuk project berikutnya.

Project apa?

Project rahasia. Ntar aja kalo udah jadi baru deh dikasih tau ~(˘▾˘)~

Pokoknya sekarang, mo belajar komit dulu.

 

Jadi jangan colak colek kalo abis jam 10 malem yaaa…

AWAS!!  (ヽ `д´)┌┛★)`з゜)

 

*iya, ini postingan yang norak sambil ngejajal emot-emot ajaib itu 😆

Advertisements

Filed under: Carra's Life

4 Responses

  1. Semoga project rahasia lancar jaya menulisnya #eh
    Dan semoga tidak gagal puasa sosmednya 😀

  2. octanh says:

    Kalo dibilang “jangan” malah jadi pengen nyolek-nyolek deh eykeh…. *dilempar pisang goreng* 😀

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 100,217 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • 7 Free Font Cakep untuk Menambah Keren Artwork Grafis Kamu
    Mau tambahan font-font keren untuk artwork kamu?Ini ada beberapa yang barangkali menarik dan bisa kamu install, supaya grafis kamu lebih keren. Nggak cuma yang tipe handwriting, juga ada tipe sans serif dan serif.7 Free font cakep untuk menambah keren artwork grafis kamu.1. Hello StockholmDownload di sini.2. SelimaDownload di sini.3. ArcticDownload di sini.4 […]
%d bloggers like this: