Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Rehat

Setelah memutuskan rehat pagi ini, pundak saya tiba-tiba aja terasa lebih ringan. Itu bukan hanya sekedar ungkapan. Tapi beneran, saya pagi ini bangun dengan kepala super berat. Saya kira kemarin, severe headache ini adalah karena mendapatkan kejutan yang terlalu beruntun. Mungkin juga sih, tapi itu ternyata sebagian kecil.

Yang saya tahu, saya udah melakukan semuanya. And I mean, semuanya. Dari tugas-tugas di kantor, yang dihitung dengan target perjam. Lalu semua tantangan nulis itu. Dan juga blog bersama itu. Belom lagi komitmen sendiri untuk post-a-day di blog.

Jangan sebut saya ngoyo. Tapi begitulah saya. Suka banget nantangin diri sendiri melakukan ini itu, tapi namanya manusia, saya butuh rehat. Kadang ga nyadar sih, tapi. Dan sekarang saya baru kerasa eneg bener.

Ngepasi aja momentnya dengan berakhirnya kontrak saya dengan sebuah web portal khusus parenting, jadi iya. Akhirnya saya mantap untuk  rehat menulis. Saya butuh semacam “liburan”. Post di blog redcarra.com masih tetap terus ada, karena sudah ada scheduled post hingga tanggal 17 Juli😛. Itu yang sudah ter-schedule. Yang belom, masih berupa draft, masih banyak😛

Cya in ummmm… two weeks? Sementara ini, saya akan beresin web dan blog punya kantor dulu.

Well. Hopefully!

Filed under: Carra's Life

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,109 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

  • keyword plannernya kok kebanyakan mabok sekarang 1 hour ago
  • Chatting itu bisa menimbulkan 2 efek yg sangat berbeda memang ya; bikin seger, atau malah makin bikin bludrek. 1 hour ago
  • Pengin membelah diri. 6 hours ago
  • Hey, semua! Saya mencari artikel seputar dunia perempuan, misalnya seperti kecantikan, kesehatan wanita, mompreneurship, parenting, ... 13 hours ago
  • Yang lagi promil, coba kenali lagi masa suburnya. fb.me/4YBpi5INn 15 hours ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: