Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Hello, Hectic!

Yea… Hello, hectic!

It’s been so exhausting this week indeed…

3 hari marathon motret produk-produk furniture yang total berjumlah 50an… dan mustinya hari ini sih belom selese, masih tercecer beberapa produk yang belom slese diproduksi… jadi break dulu… mungkin besok dilanjutin lagi…

sampe dengan kemaren uda menghasilkan 200an frame yang layak dari 50 product itu… phew! mana musti angkut sana angkut sini… pake dimarahin sama Juragan karena salah komunikasi😆 yeahhh… suka duka potograper abal-abal…

berikut ini beberapa hasil motretnya kemaren… masih blom di retouch…

Djawa Leather products

 

Courtesy of Djawa Leather

Selaen itu, ada beberapa project sampingan yang kebetulan banget ber-deadline yang hampir bareng.. yaitu di akhir minggu ini atau di awal minggu depan…

Phew!!

Plus musti nyiapin acara kecil buat Anggit awal minggu depan juga buat ultahnya yang ke 4 ^__^

Huuuuuuhhhh… Semangat saja🙂 Semoga smua lancar \m/

Filed under: Carra's Life,

10 Responses

  1. warm says:

    horeeeeeeeeeeee ada yg mau ultah
    makan-makaaaannn

  2. emak gaoel says:

    Rempong ya maaak…semangat semangaat!!!! :))))

  3. rahmiaziza says:

    minggu yang melelahkan ya mak.. tp smoga smua berjalan lancar termasuk acara ultahnya😀

  4. Lusi says:

    Bagus2 ya. Klasik.

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,109 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

  • keyword plannernya kok kebanyakan mabok sekarang 1 hour ago
  • Chatting itu bisa menimbulkan 2 efek yg sangat berbeda memang ya; bikin seger, atau malah makin bikin bludrek. 1 hour ago
  • Pengin membelah diri. 6 hours ago
  • Hey, semua! Saya mencari artikel seputar dunia perempuan, misalnya seperti kecantikan, kesehatan wanita, mompreneurship, parenting, ... 13 hours ago
  • Yang lagi promil, coba kenali lagi masa suburnya. fb.me/4YBpi5INn 15 hours ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: