Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

The Spider

The Spider

Eeeekkk… Apaan tuh? Ada laba-laba gede banget di rumahkuh….???!!!

๐Ÿ˜† Yeap! It’s indeed a spider!! … But it’s soooooooo lovely… She comes a long the way from NY, US… In a small bubble-wrapped package๐Ÿ˜† … awwwwwwwww poor spider………. *smoochiesss her spider*

Inilah manisnya sebuah pertemanan… ada yang bilang twitter itu buang-buang waktu? … ada yang bilang internetan itu soooo hipster? … ada yang bilang facebook itu cuma buat anak alay? … ada yang bilang, blogging itu cuma ngabisin pulsa? …๐Ÿ™‚ … Kalo emang masih ada, Ahhhhh…๐Ÿ™‚ sayang banget kamu hidup cuma di dalam kotak… For once, not only think outside the box… GET RID OF THE BOX!!!๐Ÿ˜† kasian banget saya … hehehehe…

Anyway…

Ini sebuah gift dari temen saya… belom pernah ketemu langsung… cuma berkenalan via Facebook, itupun via Game…๐Ÿ˜€ … walopun skarang udah ga mainan game lagi, persahabatan kami tetap berlanjut… hingga sudah bertahun-tahun… Beberapa waktu yang lalu saya lihat dia mengirimkan beads spider kepada temennya… saya bilang saya suka… dasarnya saya suka semua hal handmade yang artistik… eeee lha kok lantas dia membuatkan satu buat saya, warnanya merah pula sesuai dengan warna favorit saya… dan lalu mengirimkannya!

Red Spider

Gorgeous, isn’t she? I LOVE HER!!!! Persahabatan yang berbuah indah kan?๐Ÿ˜†

Well…. I’d call her … ummmm… Red.๐Ÿ˜†

Filed under: Carra's Life

4 Responses

  1. Very nice spider.
    where did you buy it ?

  2. warm says:

    itu pasti temen main kebun2an #nuduh

    dan red spider, sangar

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,109 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

  • keyword plannernya kok kebanyakan mabok sekarang 1 hour ago
  • Chatting itu bisa menimbulkan 2 efek yg sangat berbeda memang ya; bikin seger, atau malah makin bikin bludrek. 1 hour ago
  • Pengin membelah diri. 6 hours ago
  • Hey, semua! Saya mencari artikel seputar dunia perempuan, misalnya seperti kecantikan, kesehatan wanita, mompreneurship, parenting, ... 13 hours ago
  • Yang lagi promil, coba kenali lagi masa suburnya. fb.me/4YBpi5INn 15 hours ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal โ€ฆ This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of โ€œrenewal,โ€ I think of [โ€ฆ]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: