Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

The Spider

The Spider

Eeeekkk… Apaan tuh? Ada laba-laba gede banget di rumahkuh….???!!!

πŸ˜† Yeap! It’s indeed a spider!! … But it’s soooooooo lovely… She comes a long the way from NY, US… In a small bubble-wrapped package πŸ˜† … awwwwwwwww poor spider………. *smoochiesss her spider*

Inilah manisnya sebuah pertemanan… ada yang bilang twitter itu buang-buang waktu? … ada yang bilang internetan itu soooo hipster? … ada yang bilang facebook itu cuma buat anak alay? … ada yang bilang, blogging itu cuma ngabisin pulsa? … πŸ™‚ … Kalo emang masih ada, Ahhhhh… πŸ™‚ sayang banget kamu hidup cuma di dalam kotak… For once, not only think outside the box… GET RID OF THE BOX!!! πŸ˜† kasian banget saya … hehehehe…

Anyway…

Ini sebuah gift dari temen saya… belom pernah ketemu langsung… cuma berkenalan via Facebook, itupun via Game… πŸ˜€ … walopun skarang udah ga mainan game lagi, persahabatan kami tetap berlanjut… hingga sudah bertahun-tahun… Beberapa waktu yang lalu saya lihat dia mengirimkan beads spider kepada temennya… saya bilang saya suka… dasarnya saya suka semua hal handmade yang artistik… eeee lha kok lantas dia membuatkan satu buat saya, warnanya merah pula sesuai dengan warna favorit saya… dan lalu mengirimkannya!

Red Spider

Gorgeous, isn’t she? I LOVE HER!!!! Persahabatan yang berbuah indah kan? πŸ˜†

Well…. I’d call her … ummmm… Red. πŸ˜†

Advertisements

Filed under: Carra's Life

4 Responses

  1. Very nice spider.
    where did you buy it ?

  2. warm says:

    itu pasti temen main kebun2an #nuduh

    dan red spider, sangar

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 101,144 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Ini Dia 8 Situs Tempat Download Desain Freebies - dari Mockup hingga Font
    Kadang sebagai seorang desainer, apalagi yang abal-abal dan males kayak saya, kita butuh elemen-elemen desain yang siap pakai.Misalnya, mau bikin brosur rumah makan. Maka mungkin kita akan perlu gambar-gambar ornamen vector ayam goreng, minuman-minuman, cangkir kopi, papan menu, cupcakes, dan ornamen foodies lainnya.Kadang, waktunya udah mepet (pun anggaran […]
%d bloggers like this: