Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Virus

Akhirnya virus-virus itu sempet mampir dan ngendon juga di saya… setelah beberapa kali bisa saya usir tanpa perlawanan yang berarti dari mereka…

Tapi ya… ada kalanya saya kalah juga… Bahkan seorang superhero pun kadang kalah dulu kalo adu jotos… Udah 2 hari sejak kemaren saya berkostum ala dokter bedah begini…

So… sniffles and coughs and headaches … Hello! Can you just be gone ASAP?

Advertisements

Filed under: Carra's Life

2 Responses

  1. lagi musim virus skrg

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 103,488 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Tutorial Montage Foto untuk Promosi dengan Photoshop
    Posting kali ini bisa dibilang merupakan lanjutan bahasan foto untuk online shop yang pernah saya post di sini.Kadang kita perlu foto di mana ada beberapa produk dalam 1 frame. Yang kaya gini biasanya dipakai untuk promosi. Bisa untuk brosur atau untuk cover timeline mungkin :)Nah, foto kayak gini bisa kok diambil dari foto-foto yang udah ada. Nggak perlu mo […]
%d bloggers like this: