Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Google Doodle

Udah nyobain Google Doodle belom hari ini??😆 sumpah, ga penting banget.. tapi bikin saya “membuang” waktu kerja saya sekitar 15 menitan…

Etapi kata orang, kalo kamu “membuang” waktu dengan having fun.. itu artinya kamu bukan membuang waktu loh… tapi spending😛

Google Doodle nya beberapa hari *3 hari kali ya…* trakhir ini olympic banget deh…😀 Hari pertama kemaren lari halang rintang… trus yang kemaren bola basket.. hari ini kayaking…

Sebenernya saya cuma sempet nyobain yang hari pertama itu… kemaren saya full job jadi ga sempet jalan-jalan… dan hari ini saya memutuskan untuk ga nyoba lagi😀 karena yaaahhh saya ga mau membiarkan diri saya jadi penasaran mulu…

So…

Google Doodle

Brapa skor kamu?

Saya kok ya cuma sekitar 17 – 18 saja ya…😆 susah euy… Untuk rekor dari temen-temen saya, kemaren ada yang laporan udah mencapai 11.9 … ada yang rekor baru?😀

Filed under: Carra's Life,

3 Responses

  1. warm says:

    eh ntar saya coba dulu
    pas yg lomba kanoe kmaren saya dapet 50 detik, medali emas😆

  2. warm says:

    jah, ga ngeh kalo lomba lari itu kmaren ;cry:

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,164 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: