Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Luke

Apa yang membuat saya kalap ketika mengunjungi Gramedia School Holiday Fair kemaren di TB. Gramedia Sudirman…?

Bukan novelnya Sidney Sheldon… bukan juga novel seri Twilight Saga… bukan juga serinya Harry Potter… bukan komik-komik Jepun…

Tapi ini…

Luke

Seandainya bukan tanggal tuwa, udah beneran kalap saya πŸ˜† … bisa-bisa saya borong semua serinya πŸ˜† … Berhubung setelah dihitung-hitung saya cuma sanggup beli 3 biji, karena ada titipan buku menjahit buat Oma dan buku mewarnainya para piyik… akhirnya ya cuma 3 judul inilah yang saya beli… itupun udah didiskon 40% … hu uh… coba bisa diperpanjang itu Book Fairnya πŸ˜₯ …

Sengaja saya memilih episode Luke feat. The Daltons… karena memang mereka Villain favorit saya πŸ˜†

Ahhh… saya bener-bener ga bisa berkata-kata lagi… THIS SERIAL IS KILLING!!! πŸ˜† sejak jaman baheula sampe sekarang ga ada matinye… saingannya cuma 1… Tintin πŸ˜€

Advertisements

Filed under: Carra's Life,

2 Responses

  1. warm says:

    wogh, aku cuma sempet beli buku empat eh lima eh berapa sih lupa 😐 ga sempet beli komik ituh, pinjem ! 😐

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 102,910 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Adamawa Series Ambience Foto Session
    Ambience foto berarti adalah foto produk (terutama produk furniture, kalo buat saya) yang dikondisikan di mana produk-produk tersebut diaplikasikan ke dalam ruang interior yang sesungguhnya.Salah satu deskripsi pekerjaan saya di kantor lama adalah memang melakukan sesi pemotretan untuk keperluan foto ambience ini. Biasanya foto yang begini ini saya buat untu […]
%d bloggers like this: