Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Sudah Waktunya

Kalo saya udah mulai pengen sengak sama semua orang…

Kalo saya udah selalu pasang tanduk dan taring sepanjang hari …

Kalo saya udah mulai banyak negative thinking sama semua orang …

Kalo saya udah mulai ga mau disuruh keluar ruangan …

Kalo saya udah mulai gerah-gerah ga keruan …

Kalo saya udah mulai nyetel lagu-lagu mellow lalu tiba-tiba diganti ke lagu-lagu hard metal dan tiba-tiba ganti playlist lagi ke lagu mellow …

Kalo saya udah mulai nyari minum-minuman yang seger selaen kopi …

Kalo saya udah mulai banyak naro kepala di atas meja …

dan…

kalo saya udah mulai pake celana item dan t-shirt item …

itu artinya…

sudah waktunya saya pasang rambu ini…

Udah…

gitu aja… kalo lebih panjang nanti makin ga jelas…

Advertisements

Filed under: Carra's Life

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 102,025 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Tips Sederhana Teknik Komposisi pada Fotografi
    Bisa motret? Pasti dijawab, bisa!Tapi kalau ditanya, bisa motret dengan bagus? Bisa jadi jawabnya rada lama, lalu ragu-ragu sebelum mengambil keputusan mau jawab apa.Kalau nggak, pasti berakhir dengan pertanyaan, motret dengan bagus itu yang gimana emang?Saya juga masih belum mahir-mahir banget dalam motret memotret. Nggak bisa bikin teori kalau keadaan cuac […]
%d bloggers like this: