Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Jualan dikuisin

Jadi saya baru aja ngeh kalo jualan saya dijadiin hadiah kuis lagi sama Om Warm πŸ˜† … tiwas saya uda mau siyap2 ikut posting…

Maap, saya telat baca smsnya… lupa kalo tadi malam saya silent… gegara spam-spam yang masuk akibat dari terlalu murah jual nomor hape ke internet… yeahhhhh gimana ga murah, dimana-mana dicantumin nomor hape…

Namanya juga buat usaha πŸ˜†

Anyway…

Yang dimaksud dengan kemeja batik nan keren oleh Om Warm itu *memfitnah dagangan sendiri* adalah kemeja ini…

Kemeja batik keren hadiah koeis djoemat

hehe… gimana? keren tak? :mrgreen:

Mau…?

Makanya ikut kuisnya aja πŸ˜€ dan dapetin kemeja batik ini GRATIS TIS TIS! πŸ˜€

Yuukk ya yuuuukkk…

Saya ceritanya tentang hari ini ditunda dulu ya… lagi ga ada mood buat nulis apa-apa…

Sana, buruan ikut kuis aja noh………….

Advertisements

Filed under: Carra's Life

9 Responses

  1. ‘ngukur LD kemeja’ ‘melengos’

  2. catastrovaprima says:

    haha.. bagus kemejanya.. semoga aku dapat πŸ˜€

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 102,923 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Adamawa Series Ambience Foto Session
    Ambience foto berarti adalah foto produk (terutama produk furniture, kalo buat saya) yang dikondisikan di mana produk-produk tersebut diaplikasikan ke dalam ruang interior yang sesungguhnya.Salah satu deskripsi pekerjaan saya di kantor lama adalah memang melakukan sesi pemotretan untuk keperluan foto ambience ini. Biasanya foto yang begini ini saya buat untu […]
%d bloggers like this: