Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Just Be Home!

Proyek ini nampaknya udah bener-bener siap buat go-public…

Setelah menghabiskan seluruh waktu di weekend kemaren, mengulik XML dan menambahkan ini dan itu… akhirnya blog interior ini sudah fix…

Just Be Home Blog

Inilah hasil dari “dipecat” nya saya dari menjadi satu-satunya kontributor di salah satu blog interior milik kantor kemaren :mrgreen: …Β 

Aneh juga, bahwa seseorang bisa men-judge saya dan menghentikan passion saya atas nama kebaikan saya… padahal saya benar-benar ikhlas kalo cuma disuruh nulis doang… πŸ˜† …

Anyway…

Buat kamu yang berbicara “coding as a poetry” tentunya hal beginian mah hal yang remeh temeh… tapi buat saya yang memandang “coding as a pain in the butt” … it’s a MILESTONE! πŸ˜† saya bisa ngulik XML sendiri… bikin parent dan child link sendiri… bikin header slider sendiri… merunut deretan hurup-hurup ndak jelas, dan mengubah semua yang perlu diubah hingga theme ini lebih customized plus menyediakan ruang buat iklan sendiri…

Yeah… as I said in my twitter, you always can grab away my dreams and passion… I always can make another ones even bigger! … That’s what I call, SWEET REVENGE! πŸ˜€

Doakan saja, moga-moga suatu saat nanti, kompilasi artikel-artikel yang saya buat di sini bisa saya jadikan E-Book πŸ˜‰

Advertisements

Filed under: Carra's Life,

4 Responses

  1. dessy says:

    i love yourpassion, Phe;)

  2. warm says:

    keren pokoknya bu πŸ˜€

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 100,213 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • 7 Free Font Cakep untuk Menambah Keren Artwork Grafis Kamu
    Mau tambahan font-font keren untuk artwork kamu?Ini ada beberapa yang barangkali menarik dan bisa kamu install, supaya grafis kamu lebih keren. Nggak cuma yang tipe handwriting, juga ada tipe sans serif dan serif.7 Free font cakep untuk menambah keren artwork grafis kamu.1. Hello StockholmDownload di sini.2. SelimaDownload di sini.3. ArcticDownload di sini.4 […]
%d bloggers like this: