Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Just Be Home!

Proyek ini nampaknya udah bener-bener siap buat go-public…

Setelah menghabiskan seluruh waktu di weekend kemaren, mengulik XML dan menambahkan ini dan itu… akhirnya blog interior ini sudah fix…

Just Be Home Blog

Inilah hasil dari “dipecat” nya saya dari menjadi satu-satunya kontributor di salah satu blog interior milik kantor kemaren:mrgreen: … 

Aneh juga, bahwa seseorang bisa men-judge saya dan menghentikan passion saya atas nama kebaikan saya… padahal saya benar-benar ikhlas kalo cuma disuruh nulis doang…😆 …

Anyway…

Buat kamu yang berbicara “coding as a poetry” tentunya hal beginian mah hal yang remeh temeh… tapi buat saya yang memandang “coding as a pain in the butt” … it’s a MILESTONE!😆 saya bisa ngulik XML sendiri… bikin parent dan child link sendiri… bikin header slider sendiri… merunut deretan hurup-hurup ndak jelas, dan mengubah semua yang perlu diubah hingga theme ini lebih customized plus menyediakan ruang buat iklan sendiri…

Yeah… as I said in my twitter, you always can grab away my dreams and passion… I always can make another ones even bigger! … That’s what I call, SWEET REVENGE!😀

Doakan saja, moga-moga suatu saat nanti, kompilasi artikel-artikel yang saya buat di sini bisa saya jadikan E-Book😉

Filed under: Carra's Life,

4 Responses

  1. dessy says:

    i love yourpassion, Phe;)

  2. warm says:

    keren pokoknya bu😀

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,164 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: