Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Customers

Saya suka geleng-geleng kepala kalo lagi ngelayanin customer… baik yang dari kantor atau yang ke lapak saya pribadi…

Kadang orang itu memandang dirinya sendiri terlalu tinggi kali ya… minta ini minta itu… minta service yang sempurna… tapi akhirnya mak pesssss, ternyata dia cuma omong doang…

Katanya pelanggan adalah raja.. yang harus dilayani sebaik mungkin… tapi kalo buat saya, liat-liat juga… betul, pelanggan adalah raja… tapi jangan lupa, raja pun bisa dikudeta… raja itu ga selamanya memang berkharisma dan pantas untuk selalu disembah…

betul ga?

Dulu waktu di kantor saya yang pertama, saya pernah dibilang sama manager operasional saya, bahwa saya terlalu galak sama customer..

Lah ya… gimana ya… kalo customer nya ndak etis, sak penak udele (seenak udelnya) sendiri… ya kita sebagai produsen/supplier yo babak belur ga dapet apa-apa dong… semua kan ada batasan-batasannya.. klo kemudian kira-kira “mengancam” (jaaahh…. mengancam😆 )kelangsungan bisnis yaaa cut saja…

Kayak yang sekarang saya alami…

Orang ini kebanyakan mau. Dulu pesen kaos A… ta beliin dan kemudian ta tawarkan.. eh cuma dikasih jempol… trus minta dicariin kaos B… masih ta beliin juga.. lah kok tetep cuma kasih jempol… sekarang suruh cariin kaos C.. walaaaaaaaaahhh… ngajak duel ini…

“wah, mas, maap ya.. gw bukan pegawenya situ. lama2 lapak gw penuh ma pesenan situ, ga laku ma yang laen… “

*some customers need to get hug on their neck with a rope*

Filed under: Carra's Life

4 Responses

  1. warm says:

    duh jd inget kalo belum bayar sesuatuh

    *keder ama juragan iki*😐

    • carra says:

      jiyakakakak… Anda kan customer terbaik sayah Om… jadi sudah pasti sayah kasih service yang terbaik jugak…

      Lagian sayah juga masih punya hutang kepadamuh.. jadi santai aja:mrgreen:

  2. latree says:

    mm… aku mau lihat dong… jualannya *jangandipelukdileherpaketali!*

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,194 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: