Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Stuck in Ya Head

Pernah ngalamin ngga… bahwa ada 1 lagu yang entah kenapa menempel terus di otakmu… bahkan ketika kamu sudah ga lagi mendengarnya.. dan bahkan nempel terus di situ hingga beberapa hari?

Ini gara-gara beberapa hari yang lalu saya isi bensin di sebuah pom… dan lagu konyol itu menempel terus di otak saya >,< … arrgghhh!!!!

” iwak peyek… iwak peyek… “

tuh kan… SHUT THE HELL UP, you dopey brain!!!

Ini penyakit, sodara-sodara… sungguh, ini penyakit yang jauh lebih buruk dari pada panu…!!! #eh

biasanya, penyakit begini bisa disembuhkan kalo menggantikan lagu itu dengan lagu yang laen….

” sampe matek… sampe tuwek…”

ARRGH!!!

jadi begini, saya sudah berusaha menggantikannya dengan Moves Like a Jagger… and it failed! Saya juga sudah nyanyi-nyanyi bareng sama anak-anak saya

Lihat bapak polisi, alangkah gagahnya…

setop kanan dan kiri,  mobil dan bis kota…

plus masih saya tambahi lagi dengan gerakan-gerakan simpel yang kemudian bisa diikuti oleh precil-precil saya… masih ga mempan juga! T___T *mulai desperate*

dan pagi ini, karena salah seorang teman blogger saya menyinggung-nyinggung masalah lagu anehnya Ahmad Dhani yang “neng neng nong neng” … akhirnya saya jadi teringat sama lagu itu lagi (_ _”) *nangis di pelukan Cristiano Ronaldo*

Apa yang harus saya lakukan, pemirsa??

Somebody help me, pleeeeeeeeeeease…!!!

Filed under: Carra's Life

6 Responses

  1. Gamat Luxor says:

    ahaha lucu juga yang nempelnya iwak peyek….

  2. warm says:

    ya teruskan aja nikmati tu lagu
    sampe kapan ?
    SAMPE TUEEEK SAMPE TUEEEKK

    nang neng nang nong..
    *digetok*😆

  3. emfajaar says:

    biasanya lagu yg liriknya aneh2 lama banget nempel di pikiran ya :))

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,164 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: