Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

New in Playlist

Berikut adalah MP3-MP3 terbaru dalam playlist saya… berdasarkan top 100 Billboard :mrgreen: … Mau dengerin dulu bisa… Tinggal di klik di link “Dengerin” aja πŸ˜€ … Mo download… *lirik kanan kiri* … bisa sih… tapi ntar dibilang membajak… *sawaaaaah kali, dibajak… πŸ˜› *

Beikut list nya:

1. Katy Perry – Part of Me … Dengerin | Save

2. Drake feat. Rihanna – Take Care … Dengerin | Save

3. Jessie J – Domino … Dengerin | Save

4. Jennifer Lopez – Dance Again … Dengerin | Save

5. Lady Antebellum – Dancin’ Away with My Heart … Dengerin | Save

6. Demi Lovato – Give Your Heart a Break … Dengerin | Save

7. Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like a Jagger … Dengerin | Save

Dari list di atas… yang paling fav saya adalah Moves Like a Jagger :mrgreen: … karena :

  • beat nya wokeh buangedddd nged nged nged…
  • susah buat dapetin streaming nya… itu di myspace pun cuma ada cover version bukan orisinil 😐
  • susah juga buat dapetin MP3 ori nya… kalo ga kualitasnya jelek, mandeg di tengah jalan kalo ga ya bukan Maroon 5 yg nyanyi tapi entahlah siapa… Marijan apa Markonah kali… πŸ˜›

Sementara itu duluh… yang laen menyusul kapan2 πŸ˜€

Advertisements

Filed under: Carra's Life,

2 Responses

  1. warm says:

    ke tekapeh, buat jagger ! πŸ˜€

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 101,995 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Tips Sederhana Teknik Komposisi pada Fotografi
    Bisa motret? Pasti dijawab, bisa!Tapi kalau ditanya, bisa motret dengan bagus? Bisa jadi jawabnya rada lama, lalu ragu-ragu sebelum mengambil keputusan mau jawab apa.Kalau nggak, pasti berakhir dengan pertanyaan, motret dengan bagus itu yang gimana emang?Saya juga masih belum mahir-mahir banget dalam motret memotret. Nggak bisa bikin teori kalau keadaan cuac […]
%d bloggers like this: