Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

FastStone

Lagi kumat iseng dan yang jadi korban kali ini adalah FastStone… sebuah software image viewer gratisan… baru ngeh kalo ternyata dia punya enhancer image yang lumayan juga… Selama ini ga pernah utak atik enhancer instant sih… dan juga karena biasanya pakenya ACDSee (yang makin lama makin berat aja dipakenya) … yaa masing-masing ada plus minusnya sih… FastStone ga bisa buat ngeprint Contact Sheet, tapi dia sangat jauh lebih ringan… dan ada Effect Frame nya… kayaknya sih di ACDSee ga ada ini frame-frame… ato apakah aku yg belom nemuin…?

Jadi berikut adalah hasil iseng… lagi-lagi yang jadi korban adalah fotonya anak-anak:mrgreen:

adek Ajeng

ini pake tool sephia, lalu di kasih frame… plus ditambah sedikit noise nya…

Kakak Anggit

yang ini di-desaturate.. trus dimasukin frame juga… not bad…

Adek Ajeng lagi...

yang ini pake ACDSee … dibikin “old picture” cuma agak diatur itu maskingnya.. and not too bad either🙂

LANJUTKAN…!:mrgreen: kapan2 posting lagi… yang lucu-lucu…

Filed under: Designer's Life

2 Responses

  1. emfajaar says:

    ini aplikasi mobile atau desktop ya? boleh dicoba nih..

    • carra says:

      hey Fajar… sori nih komennya ketangkep akismet…😀 WP emang nakal akhir2 ini…

      anyway… itu aplikasi desktop.. freeware kok. coba aja di gugling…

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,164 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: