Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Names that Make You Go Hmm…?

Apalagi itu…???

Lets make this posting as short as it can be… cuma mo ngomongin soal facebook (lagi) … Sebenernya ini sih fenomena yang udah lama terjadi… apalagi facebook juga makin dan makin dan makin populer… bahkan anak-anak ABG yang tadinya pada nge-friendster akhirnya juga pada exodus ke facebook…

Anyway…

pernah nemuin nama-nama aneh ga di facebook? udah beberapa lama pake facebook, aku masih saja ngakak kalo nemuin nama-nama aneh di facebook… ga banyak teman-temanku yang pake nama-nama aneh begini… tapi banyak kutemui di akunnya Rumah Batik Kamaratih.. atau di page nya Kamaratih Fashion Online Shop…

Nama-nama aneh kaya apa sih…? Yang kaya begini nih…

Mohon maaf buat yang profile nya dijadikan contoh kasus…😆 … murni ga ada maksud apa-apa… malah jadi numpang ngetop toh… bisa dimuat di blog orang, walopun bukan seleblog😆😆 *ngakak guling2 di atas rerumputan*

So, people…

What do you think, huh?😆

Filed under: Carra's Life, , , ,

12 Responses

  1. ababil mbak .. a.k.a anak babi labil … wkwkwkwk

  2. itikkecil says:

    saya sih cuma berdoa.. semoga gugel ples sepi dari hal-hal semacam ini *eh*

  3. astaganaga…. itu sih ngapalin id lebih ribet drpd ngapalin passwordnya ‘kasih jempol buat para ababil’
    ‘ngakak guling-guling’

  4. emfajar says:

    tren anak ababil nih :))

  5. TamaGO says:

    ngetop sebagai apa bu? idiot? lol

  6. warm says:

    sungguh,
    tanpa sensor sama sekali😆

    • carra says:

      eh… masih ke sensor kok… kalo “tanpa sensor sama sekali” itu berarti masing-masing foto profile itu aku kasih direct link ke akun mereka…😆

  7. Novi~Atrix says:

    kata org tuh kl yg pake nama panjangggggg gitu + gk jelassss rata2 anak2 alay :))

  8. Eru says:

    Masa depan negara ini suram …… Tidaaaaaak

    *kamera zoom out, fading ke item*

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,164 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: