Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

This Lil Bratty Angel Has Grown Up!

HAPPY 2nd BIRTHDAY

October 20th, 2010

MY LIL BRATTY ANGEL

GISELLA ANGGITA KAMARATIH

MOMMY LOVES YOU AND ALWAYS WILL…

MAY GOD ALWAYS BLESS YOU…

AND…

OH MY GOD!!!

YOU’RE GROWN UP, GIRL!!!!!

Filed under: Carra's Life, , , , ,

6 Responses

  1. Yu2n says:

    Wow! ngga kerasa yaa udah dua taun ci Anggit.. ๐Ÿ˜€
    *berarti postingan tante Yoen waktu itu udah 2 taun lalu doong..* ๐Ÿ™‚
    iiih.. udah gede, lucu, dan cantik.. tingkah polanya juga udah macem-maceem bgt..

    Happy Birthday yaa Anggit luchu..
    tambah pintar, sehat selalu, nurut sama mama papa,
    dan jadi putri kebanggaan keluarga. amiinn..

    selamat juga bentar lagi mau jadi kakak.. asiikkk.. *peyuk*

  2. TamaGO says:

    20-10-2010, angka cantik ;))

  3. ansella says:

    ya ampuuunnn gayanya itu loh, mirip banget sama mamanyaaaaa
    hauuu kangen pingin uwel uwel kalian berduaaa ^^

    met ulang tahun ya dede sella ‘tetep’
    ‘cipok cipok dede, poo n oma’

    mana ini dimana kuwe tartnyaaaaa??? ๐Ÿ˜€

  4. guilin says:

    waaah.. selamat ulang tahuun buat adek kecil ๐Ÿ˜†

  5. warm says:

    met ulang taun yaaaaaaaa
    *makan2!!*
    ๐Ÿ˜€

  6. Eru says:

    She sure has grown up, rasanya kayak baru kemaren aja baca pengumuman keberadaannya di blog ini ๐Ÿ˜€

    2 years already

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 115,197 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal โ€ฆ This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of โ€œrenewal,โ€ I think of [โ€ฆ]

RSS Carra Media

  • 15 Tutorial Photoshop Bikin Poster Level Beginner Hingga Intermediate - Part 1
    Hae, semua!Saya pernah share ini di Twitter, and I want to collect them all here as well.So, buat kamu yang pengin ngulik-ulik dan belajar bikin berbagai artworks dengan teknik pakai Photoshop, these tutorials are for you! Dengan berbagai level sih, mulai dari easy peasy sampai advanced.Part 1?Yes, Part 1.Semoga saya bisa ngumpulin lagi beberapa dan saya pos […]
%d bloggers like this: