Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Tiga Dua

Tiga dan Dua…

Dua buah angka yang ga begitu istimewa buatku sebenernya… ga seperti angka 8 yang selalu menyertaiku ke manapun aku pergi…

Tiga dan Dua…

Bisa berarti tiga puluh dua… umurku hari ini…

Just special thanks to :

  1. Jesus, My Lord above… udah kasih kesempatan buat ngacak-ngacakin dunia yang udah diciptainNya dengan susah payah… udah kasih kesempatan buat mempertanyakan semua kebahagiaan, keistimewaan, anugerah, ujian dan keselamatan yang diberikanNya padaku for free…
  2. Mom and the Family… you all are great ppl… i know i cant live without you all… there’s unspoken uncountable love for you’s… i just need you people around me… and then i feel completely secured…
  3. Gisella Anggita, my lil one… semoga mama selalu bisa memenuhi semua harapanmu, sayang… doakan mama ya… biar kuat, tabah dan tegar ngejalanin hidup berdua denganmu…
  4. yang pernah, sedang dan akan singgah di hati dan hidupku… well this is me… it’s just me… i’ m proud and comfort enough to be myself… Please don’t change the way I am!!
  5. semua peristiwa yang telah, sedang dan akan terjadi… come what may… terjadilah padaku menurut perkataan Mu…

No gifts needed… no candles lighted… i just need a giant bear hug from all of you, my virtual friends…🙂

Big Hug

Filed under: Carra's Life, ,

12 Responses

  1. TamaGO says:

    (cozy) >:D< (cozy)

  2. TamaGO says:

    hore berhasil dapet pertamax😀

  3. Eru says:

    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)

    * diketik semua lo, ga copas😀 *

  4. Vicky says:

    Selamat ulang tahun ya, Mbak..:-)

  5. soyjoy76 says:

    Selamat Ulang Tahun ya, Mbak…
    Salam kenal

  6. zulhaq says:

    wuaaa ada yang ulang tahun!!!

    selamat ulang tahun ya mbak🙂
    semoga segala sesuatunya akan jauh lebih baik seiring bertambahnya usia

  7. Yu2n says:

    Mba Car… hepi besdey yaaa…😆
    wish u all the best mba..
    *peyuuuuuk*

  8. bowo says:

    wuhu selamat tambah tua ya mbak hehe… met ulang taon, wish u all the best🙂

    *taon kok diulangi, bingung saya*

  9. carra says:

    Makasih semuanya🙂

  10. nh18 says:

    I give you …
    A giant Bear Hug …
    For the birthday Mom …

    Semoga sehat dan bahagia selalu

    Be Cool … Be Calm …

    Salam saya

  11. Wawan says:

    Selamat ulang tahun yaa..
    moga damai selalu

  12. Yessi says:

    salam kenal…
    first visit niy..

    pibezdey ya..🙂
    God loves you and your family

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,109 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

  • keyword plannernya kok kebanyakan mabok sekarang 1 hour ago
  • Chatting itu bisa menimbulkan 2 efek yg sangat berbeda memang ya; bikin seger, atau malah makin bikin bludrek. 1 hour ago
  • Pengin membelah diri. 6 hours ago
  • Hey, semua! Saya mencari artikel seputar dunia perempuan, misalnya seperti kecantikan, kesehatan wanita, mompreneurship, parenting, ... 13 hours ago
  • Yang lagi promil, coba kenali lagi masa suburnya. fb.me/4YBpi5INn 15 hours ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: