Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Tiga Dua

Tiga dan Dua…

Dua buah angka yang ga begitu istimewa buatku sebenernya… ga seperti angka 8 yang selalu menyertaiku ke manapun aku pergi…

Tiga dan Dua…

Bisa berarti tiga puluh dua… umurku hari ini…

Just special thanks to :

  1. Jesus, My Lord above… udah kasih kesempatan buat ngacak-ngacakin dunia yang udah diciptainNya dengan susah payah… udah kasih kesempatan buat mempertanyakan semua kebahagiaan, keistimewaan, anugerah, ujian dan keselamatan yang diberikanNya padaku for free…
  2. Mom and the Family… you all are great ppl… i know i cant live without you all… there’s unspoken uncountable love for you’s… i just need you people around me… and then i feel completely secured…
  3. Gisella Anggita, my lil one… semoga mama selalu bisa memenuhi semua harapanmu, sayang… doakan mama ya… biar kuat, tabah dan tegar ngejalanin hidup berdua denganmu…
  4. yang pernah, sedang dan akan singgah di hati dan hidupku… well this is me… it’s just me… i’ m proud and comfort enough to be myself… Please don’t change the way I am!!
  5. semua peristiwa yang telah, sedang dan akan terjadi… come what may… terjadilah padaku menurut perkataan Mu…

No gifts needed… no candles lighted… i just need a giant bear hug from all of you, my virtual friends… πŸ™‚

Big Hug

Advertisements

Filed under: Carra's Life, ,

12 Responses

  1. TamaGO says:

    (cozy) >:D< (cozy)

  2. TamaGO says:

    hore berhasil dapet pertamax πŸ˜€

  3. Eru says:

    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)
    (cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)(cozy)

    * diketik semua lo, ga copas πŸ˜€ *

  4. Vicky says:

    Selamat ulang tahun ya, Mbak..:-)

  5. soyjoy76 says:

    Selamat Ulang Tahun ya, Mbak…
    Salam kenal

  6. zulhaq says:

    wuaaa ada yang ulang tahun!!!

    selamat ulang tahun ya mbak πŸ™‚
    semoga segala sesuatunya akan jauh lebih baik seiring bertambahnya usia

  7. Yu2n says:

    Mba Car… hepi besdey yaaa… πŸ˜†
    wish u all the best mba..
    *peyuuuuuk*

  8. bowo says:

    wuhu selamat tambah tua ya mbak hehe… met ulang taon, wish u all the best πŸ™‚

    *taon kok diulangi, bingung saya*

  9. carra says:

    Makasih semuanya πŸ™‚

  10. nh18 says:

    I give you …
    A giant Bear Hug …
    For the birthday Mom …

    Semoga sehat dan bahagia selalu

    Be Cool … Be Calm …

    Salam saya

  11. Wawan says:

    Selamat ulang tahun yaa..
    moga damai selalu

  12. Yessi says:

    salam kenal…
    first visit niy..

    pibezdey ya.. πŸ™‚
    God loves you and your family

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 101,152 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Ini Dia 8 Situs Tempat Download Desain Freebies - dari Mockup hingga Font
    Kadang sebagai seorang desainer, apalagi yang abal-abal dan males kayak saya, kita butuh elemen-elemen desain yang siap pakai.Misalnya, mau bikin brosur rumah makan. Maka mungkin kita akan perlu gambar-gambar ornamen vector ayam goreng, minuman-minuman, cangkir kopi, papan menu, cupcakes, dan ornamen foodies lainnya.Kadang, waktunya udah mepet (pun anggaran […]
%d bloggers like this: