Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Penting ga Penting… Yang Penting… Posting!!!

Yah sudahlah… kalo emang masih banyak kerjaan silakan bekerja sajah… tapi kalo lagi nganggur ato kurang kerjaan yah bolehlah nerusin baca😛

Cuman mo bilang …

Rumah ku ini sudah tertata lagih… bosen dengan theme yang lama… akhirnya nge-refresh deh… moga2 dengan begini jadi semangat posting lagih… dan jadi blogger lagi…

blogger…??? blogger dari hongkong, Ra…??? nge blog cuman kalo mood doang…

ah… biarin aja… ndak papa…

ada yang baru… itu di sidebar… ada panel Friends ^__^ … silakan dicek apa avatarnya situ ada di situ hehehe… trus ada tambahan 1 page baru lagi yaitu My Mini Blog V 2.0 … gara2 my mini  blog yang lama udah 200 mumblers lebih hehehe… jadi kubikinkan page baru deh buat OOT2an…

Tapi…

Sumpah… ini postingan ga penting banget yah…???😆 bodo ah…

Filed under: OOT, ,

18 Responses

  1. Artha says:

    ya dah ini juga postingan komen kagak penting banget dah, tapi yang penting kan komen ta🙂

  2. jensen99 says:

    Betul… betul.. yang penting komen.😉

  3. eliabintang says:

    saya juga komen supaya dibilang blogger aja.. halah:mrgreen:

    salam kenal yah!

  4. trendy says:

    dihari pahlawan ini memang cocok buat ganti sampul!
    wkekekekekeke!

  5. fanari says:

    wahaha yang penting komen ah, bodo amat hihihi😛

  6. Eru says:

    Huhui ada avaku dipinggir,

    BTW… makasi pin AFCnya, daftar membershipnya dimana ^_^

    Euu jadi pengen ke Jogja

  7. warm says:

    akhirnyaaaa,,, ganti theme jugaa
    asik, makasih, bagus😀

  8. nh18 says:

    Ngelirik ke kanan ?
    ow … Ari Wibowo sudah bertengger disana …(gubrak)
    Amaaaaaannnn …
    🙂

  9. ansella says:

    melorot ke bawah paaanjaaaangggg sekali jeng wkwkwkkwkw….. tapi yang ini lebih mudah keaplot di layar kok ^^

    ‘makan makannya mana?’

  10. ansella says:

    serbuuuuuuuuuuuuuu……….. ahak ahakakakaka

    akhirnya ‘lirik2 sidebar’

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,109 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

  • keyword plannernya kok kebanyakan mabok sekarang 1 hour ago
  • Chatting itu bisa menimbulkan 2 efek yg sangat berbeda memang ya; bikin seger, atau malah makin bikin bludrek. 1 hour ago
  • Pengin membelah diri. 6 hours ago
  • Hey, semua! Saya mencari artikel seputar dunia perempuan, misalnya seperti kecantikan, kesehatan wanita, mompreneurship, parenting, ... 13 hours ago
  • Yang lagi promil, coba kenali lagi masa suburnya. fb.me/4YBpi5INn 15 hours ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: