Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

[Again] Urgently Required : WEB DEVELOPER

Berikut adalah titipan dari salah seorang partner kerja, untuk memasangkan iklan lowongan di sini… sama kayak yg dulu pernah kuposting di sini... sekarang kami kembali membutuhkan seorang web developer lagi… jangan tanya ada apa dengan web developer yang sebelumnya… dia masih bekerja dengan giat di sini😆 mungkin [lagi2] kekurangan orang [lagi] … yeah… i guess we are thirsty of human labour😆 istilahnya bew…

so… berikut adalah spesifikasinya…

  1. Fresh Graduated are welcome
  2. Male/Female
  3. Have some web development experience either in PHP, ASP, HTML, XML, JavaScript, Ajax, and CSS
  4. Have some web Design experience either in Photoshop, Flash or any other software
  5. Experience working with MySQL databases
  6. Familiar with Web 2.0 Platform
  7. Independent, hard worker, and target oriented

tapi masalah teknis sih kayanya nomer sekian ya… yang penting eager to get involved in a company… karena kalo udah ga niat kerja sih mo pinter kaya apa juga percuma:mrgreen: dan, yang pasti sih, bersedia untuk bekerja di Yogyakarta :) karena base camp  kita di sini…

hmmm… perlukah kukasih liat web2 yang udah kita kerjain [lagi]…???

berikut beberapa :

1. Djawa Leather dot com

2. Djawa Furni dot com

3. Rumah Tropika dot com

4. nicefine dot net

dicek sendiri aja yaaa ^____^ *lagimalesutakatik mode on*

so… yg tertarik silakan nulis di kolom komentar… ntar akan aku hubungi lewat imel untuk info lebih jelasnya :) dan skali lagi cuma yg serius yang akan aku kirimin email🙂

hmmmmmmmmmmm… apa aku buka aja bursa lowongan kerja di blog ku ini yaaa… lumayan kan buat sampingan… Money

Filed under: Designer's Life, , , , , , ,

5 Responses

  1. nh18 says:

    Di Copy Ratri …
    Nanti kalau ada sodaraku atau kenalan ku di Ygy akan aku kabariya

    Thanks
    Salam saya

  2. galih says:

    sepertinya saya belum berkompeten!
    coding dikit aja udah pusing!
    wekekkekeke

  3. wah mesti tinggal di yogya ! tempatne oseng-oseng mercon.

  4. KaiToU KiD says:

    boleh nyambi kuliah gag?
    lagi tinggal di jogja juga..
    boleh dikirimin lagi dunx, info lebih lengkapnya..
    trims🙂

  5. syelviapoe3 says:

    Kalo Putri kimia, mbak …😀 *promosidetected*

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,132 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: