Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Doubutsu Uranai

uranai

Apaan…????

Entahlah… aku bukan fans negara Jepang, jadi bahasanya pun aku ga tau… yg berhubungan dengan Jepang yang kutau cuman, Oshin😀 …

Lalu… dapet darimana itu kata2…??

Liat dari status ye em nya my sista ini… pertamanya si kaga tertarik… dasar lagi ga pokus sama apapun… yg di pikiran cuma, ngerjain all stuff about pameran tanggal 22 April nanti… tapi si Tante ini dengan semena-mena udah meng-uwel2 ku lewat ye em nya dan lalu bikin aku penasaran… well… awalnya sih cuman buat dia lega aja, aku penuhi permintaannya qeqeqeqe… tapi yah akhirnya malah jadi ngecek punya orang2 terdekat… eniwei… aku ini ngomong apa si ya…

nih… coba cek aja ke sini… trus isi ituh birthday kamu… its just like someone tells ya about yourself… terkadang kita memerlukan orang laen supaya bisa bercermin… aku udah coba dan ternyata hasilnya begini…

You are Red Sheep who remains like a young girl with pure and innocent heart.
You do not forget consideration for others, and tries to be kind without putting any pressure to the other person.
You tend to be very dependent on people around you, and therefore are able to adapt to new environment quite easily.
Nevertheless, you will experience many ups and downs in your life.
You are not a weak type; you can show perseverance and aggressiveness.
You tend to be stubborn, and not easily show your real feelings.
You also tend to be calculative, and are sensitive to profit and loss.
You can make shrewd decisions concerning money.
When you don’t get your way, you can be sultry and feel sorry for yourself.
You have lots of friends and are a very sociable person.
However you tend to feel lonely easily and lack independence.
You can show great talent through learning from your own experience in the society, rather than from school education.
You will be able to follow a successful life by first taking an assistant kind of job, and then later starting your own business.
After getting married, you will be able to run your house extremely well.
You may become too obsessed with your children’s education.
Your type of people tends to choose either being a housewife or your career.

hmmm… untuk kalimat pertama kaenya ga usah banyak dipermasalahin ye😛

Lumayan banyak benernya…😐 stubborn, not easily show my real feelings… so calculative and materialistic😛 … i learnt a lot from my experiences… and yeah i choose either being a housewife and a career woman😀

What’s yours…??? tell me!!

niwei… di posting sebelomnya aku ngaku kalo lagi bosen… dan apa jadinya kalo bosen…? daya kenarsisanku kumat lagi…

NAMPANG AHHH!!!

sl371600 sl371602

ee…ehhh… ga usah di save picture as gituh… bilang aja klo mo… ntar kukirim via email… *dipentungin rame2*

*kabur ahhh…*

Filed under: Carra's Life, , , , , ,

15 Responses

  1. edy says:

    doubutsu = animal (or zoo?)
    uranai = not interesting(?)

    kalo ga salah lho😀 dah lama sih hehehe

  2. zefka says:

    tetap aja mode narsis selalu mewabah kemana mana… hidup narsis

  3. ansella says:

    gyahahahaha….edunnnn tenan nganti dibikin postingan khusus gene
    “ketawa guling2”

  4. ekaria27 says:

    Salam kenal Carra !🙂

  5. Yuyun says:

    mo ngomentarin potonya ajah.. uhuyyy!!! keyyeeeennnlaaaahh…!😆

  6. TamaGO says:

    untung bukan black sheep ya :p

  7. jensen99 says:

    Mirip horoskop…🙄

    *save pic fotonya saja ah*

  8. emfajar says:

    wah kayak ramalan zodiak gt yah..

  9. Eru says:

    Lo kok tau ngesave? *celingak-celinguk nyari CCTV*

  10. […] adalah seekor rubah sodara-sodara gyahahaha….. sampe akhirnya memberanikan diri mencolek si Poo karena si Uya cemas mukanya jerawatan kalau sampai dilempar popok si dede […]

  11. carra says:

    edy :
    mas edy apa sign nya?😀

    zefka ::mrgreen:

    tante pilipin :
    hehehehe:mrgreen: kurang kerjaan ato stres kali😛

    ekaria27 :
    salam kenal balik eka🙂

    yuyun :
    halah!!😳

    tama :
    lebih untung lagi bukan black goat😛

    jensen :
    he??? potonya mo buwat apah????? *histeris* jangan2 mo disotoshop sama bodinya pamela anderson *gludak!!!!*

    fajar :
    iya jar… kae shio juga😀

    eru :👿 potoku mo diapain hah?????!!!!!

  12. warm says:

    You are Red Sheep who remains like a young girl with pure and innocent heart
    hmmm…
    cuma red-nya saja yg nyantol di otak saya huehehehehe

  13. nairasmile says:

    cailehhhhh…. si mami begaya begono2 … hidup narsiss!!!

  14. […] wara-wiri ga jelas di ranah perinternetan, secara saya golongan B yang cepat bosan dan liat blog my big sistadan si mpok inem sedang memabahas doubutsu uranai ini. Secara dikasi tau sama si mpus trus liat si […]

  15. […] wara-wiri ga jelas di ranah perinternetan, secara saya golongan B yang cepat bosan dan liat blog my big sistadan si mpok inem sedang membahas doubutsu uranai ini. Secara dikasi tau sama si mpus trus liat si […]

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,194 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: