Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

Footprints in the sand

One night I had a dream…

I was walking along the beach with the Lord, and across the skies flashed scenes from my life…

In each scenes I noticed two sets of footprints in the sand

and to my surprise…

I noticed that many times along the path of my life there was only one set of footprints…

And I noticed that it was at the lowest and saddest times in my life…

I asked Lord about it…

“Lord, you said that once I decided to follow You, You would walk with me all the way.

But I notice that during the most trouble sometimes in my life there is only one set of footprints…

I dont understand why You left my side when I needed you most.”

The Lord said…

“My precious child…

I never left you during your time or trial…

where you see only one set of footprints,

I was carrying you.”

Advertisements

Filed under: Motivation,

9 Responses

  1. Balisugar says:

    Hua…mantap digendong…

    #carra said : πŸ˜€ sekedar sharing dari buku kumpulan motivation ku… authornya unknown sih…

  2. theloebizz says:

    hu hu hu hu hu…..jd gitu yaaaah…
    terkadang suka berpikiran negatif sama Tuhan klo lg di posisi down…
    begitu lg heppi lupa de ma kehadiranNya…

    very nice.. πŸ˜‰

    #carra said : yah… emang sifatnya manusia πŸ™‚ perlu sesekali diingatkan…

  3. 311thoth says:

    saya tak pernah mendengar atau tersadar ada jejak langkah yang lain di samping atau sekitarku selain jejak pemangsa.

    #carra said : kadang kita juga perlu untuk merubah sedikit point of view kita πŸ˜‰

  4. norie says:

    haaaaaaaaaah…
    *desah panjaaaaaaang*

    Aku menjadi tegar melihat laut kehidupan.
    Thx Mbak πŸ™‚

    #carra said : sama2 πŸ˜‰ … semangat!!!

  5. tehaha says:

    hidup memang begitu luas untuk diarungi..
    jadi semangat nih..!!

    #carra said : luas dan kadang emang ‘membahayakan’ … yang penting emang semangat!!

  6. tukangkopi says:

    Dia memang dekat kok. Lebih dekat dari jarak tarikan nafas kita πŸ˜€

    #carra said : iya… sayangnya kadang kita yang ga ngeh… πŸ˜€

  7. jensen99 says:

    “You’ll Never Walk Alone…” (pinjam semboyannya Liverpool FC) πŸ˜‰

    #carra said : πŸ˜† bener … tapi Liverpool nya yang bikin ktawa…

  8. Koko says:

    Gue pas ngebaca ini pertama kali suka mikir, Tuhan manjain kita banget. Pas kita capek langsung digendong. Kadang gue pengen saat kita susah, kita jalan terseret2 di samping tuhan. Menjadi mandiri berjuang dengan usaha sendiri.

    #carra said : well yang pasti Tuhan tahu apa yang kita butuhkan melebihi kita sendiri πŸ˜‰

  9. purplenote says:

    Hi Carra.. Footprints itu kalo ga salah yang nulis namanya Mary Stevenson taun 1963. Katanya sih dia nulis itu pas masih kecil banget. Aku juga suka banget sama poemnya itu. Pernah juga pengen posting tentang Footprints, eh gak taunya udah ada yang ngepost hehehe.

    Bagian yang paling aku suka adalah..

    Then the lord replied… β€œMy precious child…I never left you during your time or trial. When you see only one set of footprints, It was then that I carried you.”

    Hhhh… merinding pas pertama kali baca itu..

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 102,025 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of β€œrenewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Tips Sederhana Teknik Komposisi pada Fotografi
    Bisa motret? Pasti dijawab, bisa!Tapi kalau ditanya, bisa motret dengan bagus? Bisa jadi jawabnya rada lama, lalu ragu-ragu sebelum mengambil keputusan mau jawab apa.Kalau nggak, pasti berakhir dengan pertanyaan, motret dengan bagus itu yang gimana emang?Saya juga masih belum mahir-mahir banget dalam motret memotret. Nggak bisa bikin teori kalau keadaan cuac […]
%d bloggers like this: