Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

pusing …

pagi-pagi……….. pusing!

pengennya nahan buat ga minum kopi………… pusing!

mo konek ke internet tapi ga tau knapa lelet banget………. pusing!

nongkrong di depan komputer, ngliatin task agenda……… pusing!

mo mulai darimana ya…………. pusing!

marketing kit yang kemaren dah jadi, tinggal optimasi image………. pusing!

si boss dah nagih yang djawaleather dah di-improve lagi belom……………. pusing!

nanyain juga, kapan djawafurni bisa upload………. pusing!

si mas adhi juga dah nagih layout web tropical…………… pusing!

whaaa aqua di dispenser juga abis………. pusing!

soulmate sms, katanya kangen………. pusing! (yang ini sih sambil cengengesan!)

ah………… mulai kerja ah……….. biar ga pusing lagi………….

Advertisements

Filed under: Carra's Life, , , ,

2 Responses

  1. neny says:

    hahaha…kt boz klo ga under pressure ga afdol..itulah knapa kita disini…hihihi..hiks

  2. b4upr says:

    Ini sich “saudaranya Peggy si Pusiiiiinngggg”

    Kalau pusing di rumah itu beda…
    Kalau pusing di kantor itu memang kamu digaji utk pusing

    Mungkin HRDmu kelupaan dlm perincian gajimu
    kalau 25% dari gaji adalah dibayar utk pusing
    25% lagi dibayar utk dimarahi

    br 50% itu hasil kerjamu……

    nha gitu hrsnya perinciannya………..pusing!

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 101,990 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Tips Sederhana Teknik Komposisi pada Fotografi
    Bisa motret? Pasti dijawab, bisa!Tapi kalau ditanya, bisa motret dengan bagus? Bisa jadi jawabnya rada lama, lalu ragu-ragu sebelum mengambil keputusan mau jawab apa.Kalau nggak, pasti berakhir dengan pertanyaan, motret dengan bagus itu yang gimana emang?Saya juga masih belum mahir-mahir banget dalam motret memotret. Nggak bisa bikin teori kalau keadaan cuac […]
%d bloggers like this: