Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

dah sore …

Q   dah sore ya…?

A   iya… hhhhoahmmmmm….

Q   skarang lagi apa…?

A   liat jam hehe… 1 jam lagi pulang😀 …

Q   trus mo ngapain kalo pulang?

A   mo siap-siap berangkat … kan mau nemuin soulmate aku di sana… kangen euy…

Q   hihihi… duh.. senengnya… trus mo ngapain klo dah ketemu?

A   ya gitu deh… besok minggu mau ke waterboom cikarang hehe… piknik gicu… lumayan kan… piknik dibayarin ma kantornya dia…😀

Q   hari ini ngerjain apa aja?

A   masi ngerjain webnya tropical… gile produknya banyak banget… kecil-kecil lagi… serinya juga jadi banyak … belom lagi kode2nya…

Q   trus …?

A   ya gitu deh.. dikerjain aja.. nanti lama2 juga selesai… tadi juga kirim email ke webmaster soal web nya djawaleather… ummmm moga2 bisa dia improve deh…

Q   soulmate kamu tadi telpon?

A   yang telpon aku… nanyain aja dah bangun apa belom. hari ini dia kerja setengah hari… jadi masuknya jam 3 sore… trus sempet ngobrolin lagi tentang blog…

Q   ada meeting sama boss hari ini?

A   mmmm engga… dia meeting sama mas jajak n bala produksinya… mbak dindit n bala marketingnya… wuri n bala HRD nya… tapi ga ngomong apa2 sama aku… eh barusan ngomong denk…😀 … tentang web2nya perusahaan… mmmm cuma 2 kalimat tapi :)) haha…

Q   mo pulang jam brapa?

A   45 menit lagi…

Q   kerjaan kurang apa?

A   udah sih… cuma tinggal bikin back up flash disk aku aja ke komputer ini…

Q   mmm ya udah deh… kerjain deh… ge pulang…

A  🙂 ok… cya

Filed under: Carra's Life,

One Response

  1. trycha says:

    Achik nich mau ke waterboom, Cikarang….:D jadi kangen kampung halaman…hati2 ya en jangan lupa oleh2 nya..hehe…

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,194 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: