Carra's World

If the Real World is not Enough Anymore…

semangat!

pagiiiiiiiiiiiiiiiii….

mendung sih… tapi ya lumayan segar hari ini.. eh bentar… bikin kopi dulu… hehe…

yap…kopi sudah ditangan…komputer di depan mata.. udah konek pula ke internet.. aku mo melototin internet lagi hari ini.. it’s just another day at my work… bekerja dengan internet… well at least aku senang, karena website perusahaanku yang telat deadline nya itu akhirnya nongol juga… tinggal utak atik sedikit, supaya bisa nangkring di urutan-urutan atas mesin pencari… www.djawaleather.com … cukup spesifik juga domainnya. menurut buku yang sekarang lagi aku baca, nama domainnya menurutku udah lumayan catchy, walopun orang mungkin akan kepleset dengan jawaleather… tapi mungkin masih bisa aku akalin..

daaaannn… yg paling penting nanti sore aku cabut untuk menemui soulmate aku di sana.. hehe… itu YANG BIKIN AKU SEMANGAT HARI INI… uuups…sori capslock nya hehe… karena terlalu bersemangat kali ya… yah beginilah… selalu menghitung hari kapan aku bisa ketemu dengannya… cuma dia yang sekarang light up my life…

well… sebaiknya aku mulai kerjaan aku.. aku dah sukses ganti headernya weblogku ini hehe… kayaknya si rada keberatan… nanti aku liat lagi deh…

cya sore ini ya…😉

Filed under: Carra's Life, ,

One Response

  1. trycha says:

    ok…met bekerja carra, good luck en have nice day…:)

Leave a blah blah!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Travellers

  • 99,194 drops

Storage

SEO Services & ToolsSubmit Express

Self-Portrait of @RedCarra

Blogger. Designer. Web-Marketer. Marketing and Visual Communicator. Social Media Junker.
Female. A wife. A mother of 2. Curvy. Short. Jeans or legging. T-Shirt or Batik. Backpack. Wild mind. Easy to get panic. Cynic. Rebellious. Logic. Realistic. Moody. Details. Impatient. Clumsy. Straight forward. Procrastinator. Black and Dark Maroon. Graphic Design. Webs and Blogs. Photography. Architecture. Interior. Crafts. Coffee. Guava Juice. Chocolate. Music. Internet. Book.

Me? Get hurt? Just do that to me one more time.

Tuiiiiittt!!!!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,585 other followers

RSS Carra Design

  • Weekly Photo Challenge: Renewal
    This week WP Photo Challenge theme is Renewal … This word conjures a variety of images, from bright blossoms to meditating monks. When I think of “renewal,” I think of […]

RSS Carra Media

  • Jangan Asal Cropping
    Cropping refers to the removal of the outer parts of an image to improve framing, accentuate subject matter or change aspect ratio. Depending on the application, this may be performed on a physical photograph, artwork or film footage, or achieved digitally using image editing software. The term is common to the film, broadcasting, photographic, graphic desig […]
%d bloggers like this: